Sabtu, 14 Februari 2009

hagemaru..

video

marilah menonton video yang baru je saya download....

bullll....

hai guys!! elamat kembali! ehh aku yang kembali kann..
just bali dari ipoh beli laptop
baru for my mum laptop acer tuu..
au ni ngah pakai laptop mak aku la ni ntah laa.. aku tak tau nak wat pe ni..
aku pun bangun lambat nii.

Isnin, 9 Februari 2009

Aksi-Aksi Kawanku...........


y



inilah aksi aksi yang dipostkan oleh kawan-kawanku di perlawanan bola jaringperinkat zon.Dah rezeki mereka mendapat tempat juara.Malangnye, di peringkat daerah, mereka tidak berjaya mendapat tempat juara sebaliknya mereka berjaya mendapat tempat ketiga. Kiralah tu dari tak dapat tempat langsung, kan???????????????


Just amik my sijil at my school. What school?? Raudhatun Najjah. Actually pelik skit la namanye kan.. tapi nak camne, dah name die, takkan nak tukar lak kan.. Hhh?? sijil ape? Aku amik sijil 8A IN MY UPKK AT RELIGOUS SCHOOL!!!!! Actually aku pun tak percaya yang aku dapat 8a ni kan, tpi, dah rezeki, terimalah ngan perasaan yang percaya sesangattt,..
best la jugak, hadiah pun simple sangat , tak tau nak wat ape ngan hadiah tu,,
okelah guyss,,
mak aku dah bising dah tu,,
chow-chow;)

 
template by suckmylolly.com // ribbon brushes by Hawksmont Universe